Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Spitali Amerikan mundëson, për të tretin vit rradhazi, Kongresin e Ndërkombëtar në Mjekësi me fokusin tek “Inovacionet në Mjekësi”. Në këtë kongres do jenë 50 lektorë të huaj dhe 2000 pjesëmarrës nga Ballkani, Europa dhe SHBA. Kongresi i 3 Ndërkombëtar Mjekësor Multidisiplinor, do të zhvillohet në datat 16-18 Nëntor, te Plaza, Tiranë dhe afati i pranimit të abstrakteve për prezantimet është data 30 korrik 2017.
Trego më shumë