Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Shqipëria është problemi kryesor i Greqisë sa i përket trafikut të drogës” është shprehur ministri grek i Mbrojtjes i cili në një intervistë, evidentoi rritjen e fenomenit të drogës në Greqi. Ai fajësoi Shqipërinë për numrin e madh të rasteve të trafikut të drogës nga vendi ynë drejt shtetit grek. Nikos Toskas e cilësoi një fenomen shqetësues dhe që duhet të marrë zgjidhje.
Trego më shumë