Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Ambasadën Izraelite në Shqipëri kanë diplomuar 16 studentët e parë të gjuhës hebraishte. Zëvendës-Ambasadori i Izraelit, Yuvale Fischer, tha se ky është një rast suksesi, dhe theksoi se do të vijojë mbështetja që këta studentë të diplomohen në nivele të tjera dhe t'u jepen më shumë shanse për punësim.
Trego më shumë