Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Qytetaret qe duan te perfitojne nga amnistia duhet te paraqiten prane drejtorive rajonale per plotesimin e formulareve te vetedeklarimit. Ky formular vlen per makinat qe jane cuar per skrap, te cilat do te crregjistrohen pas faljes se taksave. Qytetaret duhet te paraqiten me nje mjet identifikimi dhe me dokumentet e mjetit ne rast se i kane. Ne formular duhet plotesuar arsyeja pse mjeti nuk eshte ne qarkullim.
Trego më shumë