Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Reforma e derregullimit, lehtësimi i procedurave për qytetarët dhe sipërmarrjen ishte tema e diskutimit të zhvilluar në tryezën e organizuar nga Ministria e Infrastrukturës, Ministria e Financave dhe ajo e Sipërmarrjes. Zv/Ministrja Çinari deklaroi se ky institucion ka ndërmarrë një sërë nismash që synojnë të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si ofrohen shërbimet publike nga strukturat e saj.
Trego më shumë