Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas fejesës me biznesmenin, moderatorja Floriana Garo vendos të largohet prej Shqipërisë dhe mbyll emisionin “Jo vetëm modë”. Pritet që Garo dhe partneri i saj të zgjedhin Gjenevën për të jetuar.
Trego më shumë