Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ne 23 korrik 2017 mbaron mandati i Lulzim Bashes dhe akoma nuk dihet nese PD do te jete ne gjendje te zhvilloje zgjedhjet e reja per kreun e PD. Situata eshte e nderlikuar sepse zgjedhjet parlamentare te 18 qershorit ka mundesi te shtyhen dhe data e re mund te jete afer dates se zgjedhjes se kreut te PD. Megjithate burime brenda PD thone se edhe nese zgjedhjet zhvillohen, Basha do te rizgjidhet kryetar i PD.
Trego më shumë