Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Të gjithë ata çifte të reja që duan të përfitojnë nga kreditë e buta dhe të blejnë shtëpi, në fund të muajit Shkurt do të nisin aplikimet për të përfituar nga kjo skemë. Thirrjen e ka bërë vet Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, gjatë një vizite në banesën e një çifti të ri që e kishin blerë falë kredisë së butë.
Trego më shumë