Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Edi Rama ka postuar nje foto nga qyteti i Lezhes, nje qytet qe drejtohet nga PD-ja. Fotoja eshte nje pamje e qendres se qytetit ne 2013 dhe sot. Rama shprehet se ende ka shume pune per te bere dhe njofton se neser do te vizitoje qytetin e Lezhes. Mendohet se neser, Partia Socialiste do te zhvilloje nje aktivitet masiv ne kete qytet.
Trego më shumë