Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Lulzim Basha u ka bere thirrje sot qytetareve per te marre pjese ne protesten e 13 majit. Ai theksoi se protesta do te jete teresisht paqesore dhe madje tha se do te merrte pjese edhe gruaja dhe femijet e tij. " Ejani me zemrat e mbushura me nje besim per te nesermen qe po vjen " shtoi ai.
Trego më shumë