Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministrja e Arsimit, Mirela Karabina, reagoi sot për mosmarrjen e rrogave nga ana e mësuesve dhe punonjësve të Ministrisë. Përmes një reagimi për mediat, ministrja teknike thotë se, në mënyrë të qëllimshme, institucioni është i bllokuar si pasojë e vonesës së miratimit të kërkesës zyrtare për emërimin e Nëpunësit Autorizues. Karabina bën thirrje që burokracia dhe ngjyrimet politike të mos prekin rrogat e punonjësve.
Trego më shumë