Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas denoncimit të ministres teknike të Arsimit, Mirela Karabina, në lidhje me mungesën e pagave për punonjësit e institucionit që ajo drejton, ka reaguar sekretari i Përgjithshëm i MAS, Plarent Ndreca. Ndreca bëri me dije se pagat kanë kaluar nga sistemi i Thesarit për në Ministrinë e Financave dhe ai, si nëpunës autorizues i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, ka firmosur që dje urdhër pagesat në MAS.
Trego më shumë