Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka sqaruar nismën e ndërmarrë për uljen e përdorimit të euros në ekonomi. Ai tha se ndërhyrja për momentin do të bëhet vetëm në sistemin bankar, ndërkohë që më pas do të vendoset edhe një limit për përdorimin e euros në shitjen apo blerjen e shtëpive dhe makinave. Aktualisht përdorimi i euros në ekonominë shqiptare vlerësohet mjaft i lartë.
Trego më shumë