Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Numri i vizitorëve në kalatë e vendit gjatë vitit 2016 krahasuar me 2015-ën është rritur me 40 %. Sipas raportit të Institutit të Statistikave (INSTAT), numri i vizitorëve në parqet arkeologjike, muze dhe kala është rritur respektivisht me 10 %, 17 % dhe 40 %. Rritja më e lartë ka qënë në vizitorët e kalave dhe monumenteve të tjerë.
Trego më shumë