Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Zevendes ndihmes sekretari i Shtetit per Europen dhe Azine, Hoyt Brian Yee, do te zhvilloje sot nje vizite ne Tirane, ku do te takohet me lideret politike shqiptare. Vizita ne Shqiperi synon gjetjen e nje marreveshje mes maxhorances dhe opozites, qe kjo e fundit te futet ne zgjedhje. Ai u shpreh kunder bojkotit te Parlamentit. Zyrtari i larte i deklaroi gjithashtu se Amerika do te qendroje prane çdo vendi te rajonit.
Trego më shumë