Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryebashkiaku Erion Veliaj zhvilloi një vizitë në Emiratet e Bashkuara Arabe për të diskutuar financimin e një sërë projektesh të rëndësishme për kryeqytetin, si sheshi fundor i Bulevardit të Ri. Ai zhvilloi takime shumë të rëndësishme me drejtuesit e "Masdar" dhe "Emaar", të cilët i ftoi të investojnë në projekte të ndryshme në Tiranë, si dhe i njohu ata me klimën e favorshme të të bërit biznes në kryeqytet.
Trego më shumë