Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Lulzim Basha i është përgjigjur deklaratës së Ramës, i cili tha se PD ka humbur mbështetjen e demokratëve brenda vendit dhe të ndërkombëtarëve jashtë vendit. Sipas tij, shqiptarët e dhanë përgjigjen në protestë me bashkimin e tyre më të madh, duke kërkuar përmbysjen e Republikës së Vjetër. " Në njërën apo tjetrën mënyrë, krimi do të çmontohet, droga do të çmontohet, republika e vjetër do të përmbyset", shtoi ai.
Trego më shumë