Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjykata e Lartë rrëzoi kërkesën e Prokurorisë për sekuestrimin e pasurisë së deputetit Alfred Peza, ndërsa aksionet prej 1.1 miliardë lekë në një bankë të nivelit të dytë do të vazhdojnë të jenë të sekuestruara. Ende nuk është bërë publik argumentimi i këtij vendimi. Lidhur me hetimin, Peza ka reaguar disa herë duke thënë se pasurinë e ka vënë në mënyrë të ligjshme dhe se ky proces është sulm për arsye politike.
Trego më shumë