Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Mes Policisë Bashkiake të Shkodrës dhe Policisë së Rendit ka pasur një përplasje verbale këtë mëngjes, në qendër të qytetit. Debati nisi për shkak të përplasjes së orareve të aktiviteteve që do të zhvillohen në të njëjtin vend, njëri në orën 10:30 nga bashkia dhe tjetri pasdite nga kryeministri, në një takim me të rinjtë socialistë. Pas debateve mes palëve, policia ka lejuar vendosjen e tendës deri në orën 13:00.
Trego më shumë