Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas takimeve me liderët politikë shqiptarë, zyrtari i lartë i SHBA ka deklaruar sot para gazetarëve se nëse zgjedhjet do të certefikohen të rregullta, atëherë SHBA do i njohë. Ai ka thënë se është e drejta e cdo partie për të marrë ose jo pjesë në zgjedhje. Zyrtari ka shtuar se mbështet paketën McAllister, dhe se Rama është i hapur për negociata dhe ka pranuar propozimet.
Trego më shumë