Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Dy krisma në Paris”, drama që është bërë kohë më parë me skenar të Pëllumb Kullës dhe Sheri Mitës rikthehet pas 30 vitesh në skenë nga studentët e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë. Drama “Dy krisma në Paris” trajton vrasjen e tradhtarit të vendit Esad Pashë Toptani nga Anvni Rustemi, e luajtur nga aktorët e rinj të do të udhëtojë edhe drejt qyteteve te tjera te vendit.
Trego më shumë