Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sipas portalit "financatvendore.al", 61 Bashkitë në vend kanë arkëtuar 17.5 mld lekë, si taksa dhe tarifa nga bizneset dhe individët, për 9 muajt e parë të vitit 2017, me një rritje prej gati 30% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. 51% e të ardhurave janë mbledhur nga Bashkia e Tiranës. E dyta është Bashkia e Durrësit me 6.4% të totalit dhe më pas vijon Elbasani, me gati 3% të totalit.
Trego më shumë