Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas deklaratës së Kryedemokratit Basha lidhur me raportin e FMN për situatën ekonomike në Shqipëri, vjen reagimi nga Ministri Ahmetaj. Ky i fundit ka ironizuar Bashën, se ai jo vetëm që nuk e njeh tabelën e shumëzimit por edhe e lexoi raportin si një analfabet. Ahmetaj pohoi se raporti i FMN është shumë serioz dhe "janë të qarta arritjet e padiskutueshme dhe sfidat e pamohueshme të ekonomisë së Shqipërisë."
Trego më shumë