Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Prokuroria e Shkodrës ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim Ish-kryetarin e komunës Shalë, Dedë Tonaj, në bashkëpunim me ish-vartësit e tij Tom Shyti dhe Gjovalin Lokthi, të cilët kanë falsifikuar dokumenta zyrtare, ku persona të ndryshëm janë bërë pronarë të tokave në zonën turistike, pa pasur të drejta ligjore për përfitim të pronësisë. Ata akuzohen se kanë shpërndarë rreth 41.500 m2 tokë në zonën turistike të Thethit.
Trego më shumë