Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Drejtoresha e Përgjithshme e Akademisë së Teatrit të “La Scala”-s, Luisa Vinci për të vlerësuar nevojat e Teatrit të Operës dhe Baletit për përgatitjen e infrastrukturës së burimeve njerëzore për teatër bashkëkohor. Pas anëtarësimit të Teatrit të Operës në organizatën ‘Opera Europa’, do të bashkëpunojnë me Akademinë e Teatrit të La Scala-s.
Trego më shumë