Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ditë më parë, Alban Skënderaj pati një humbje të madhe në familje. Ai humbi nënën e tij dhe për disa ditë anuloi të gjitha koncertet. Albani ka publikuar vetëm pak minuta më parë një foto me të, ku ai shihet duke e përqafuar, me mbishkrimin që e shoqëron tregon se Albanit i mungon njeriu më i shtrenjtë i tij. Fjalët janë të ndjera, mes të cilave Albani e konsideron një engjëll nënën e tij.
Trego më shumë