Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Visar Ymeri, drejtuesi i Lëvizjes Vetëvendosje ndodhet në Shtetet e Bashkuara për bisedime me zyrtarë dhe ligjvënës amerikanë. Në intervistën për Zërin e Amerikës, Ymeri tha se nëse vjen në qeveri, do të diskutohet çështja e shënjimit të kufit me Malin e Zi me Podgoricën zyrtare, për ta ndryshuar marrëveshjen. Vetvendosja kërkon gjithashtu një qasje të re përsa i përket marrëdhënieve me Serbinë.
Trego më shumë