Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sipas Indikatorëve të Zhvillimit Njerëzor, publikuar nga Banka Botërore, shpenzimet shëndetësore në Shqipëri janë 272 dollarë për frymë në vit. Kjo shifër është 10 herë më e ulët se në rajonin e Europës dhe Azisë Qëndrore. Vendi ynë ka nr. më të ulët shtretërish dhe mjekësh, përkatësisht 2.4 dhe 1.1 për 1000 banorë. Edhe financimet publike janë shumë më të ulta se në rajon, ndërsa barra e sëmundjeve është në rritje.
Trego më shumë