Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Më 20 korrik nis aplikimi i formularit A2, ku të rinjtë shënojnë nga 1 deri 10 preferencat për shkollë të lartë në institucionet publike dhe private. Kushti për të hyrë në universitet është mesatarja mbi 6. Në degët e kërkuara si mjekësia, inxhinieritë apo drejtësia, nota mesatare per te aplikuar per këto dege duhet mbi 8.5. Në fund të gushtit, pritet të dalin listat e kandidatëve fitues në universitete.
Trego më shumë