Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ambasada Gjermane në Tiranë njofton se Fondacioni Gjerman për Mjedisin (DBU) ofron Programin e Bursave-MOE. Ai jep bursa për të diplomuarit me kualifikim të lartë dhe synon të thellojë kualifikimin profesional në fushën e mbrojtjes së natyrës dhe mjedisit”, thuhet në njoftim. Aplikimet janë të hapura deri më 1 gusht 2017.
Trego më shumë