Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas shpërthimit të zjarreve në Shqipëri, Mal të Zi dhe Kroaci, presidenti Thaçi u ka ofruar këtyre shteteve ndihmë shtetërore me ekipet e FSK-së për menaxhimin e zjarreve. Kjo gatishmëri e Kosovës për t’u dalë në ndihmë këtyre shteteve mike, autoriteteve përkatëse u është përcjellë përmes ambasadave të Kosovës. Këtë gjë e kanë konfirmuar edhe vetë kabineti i presidentit Thaçi.
Trego më shumë