Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Edicioni i 15-të i Festivalit të Teatrit “Butrint 2000” kulmoi mbrëmjen finale me tragjedinë “Rikardi III” të Shekspirit, vënë në skenë nga aktorët e Teatrit Kombëtar të Kinës. Risia në këtë shfaqje ishin kostumografia kineze dhe dizajnimi aziatik i skenës.
Trego më shumë