Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një ekspozitë me 45 piktura dhe 9 skulptura, të autorëve shqiptarë nga fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve, që kanë një histori të veçantë çelet në Galerinë Kombëtare. Midis autorëve, janë emrat e Vangjush Mio, Abdurrahim Buza, Zef Kolombi, Sadik Kaceli, Angjelin Dodmasej, Zef Shoshi, Guri Madhi, Danish Jukniu, Odise Paskali, Agim Zajmi, etj. Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në 25 gusht.
Trego më shumë