Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Erdogan në vendet e Gjirit për të ndërmjetsuar krizën mes Katarit dhe fqinjit të tij. Erdogan mbësht fortë Dohën, për shkak të lidhjes së tyre me Vëllazërinë Myslimane, e kundërshtuar ashpër nga Arabia Saudite, Egjipti, Emiratet e Bashkuara Arabe, Bahreini, të cilat ndërprenë marrëdhëniet diplomatike dhe vendosën sanksione mbi Katarin, duke e akuzuar atë si financues të terrorizmit. Doha mohon akuzat.
Trego më shumë