Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Roskoveci në Fier ka festuar ditën e qytetit. Aktiviteti i kthyer në traditë ka sjellë atmosferë dhe ngjyra në rrugët e qytetit, që përndryshe nuk shënon ngjarje kulturore apo festive. Këtë vit, festa e qytetit është plotësuar edhe me një vepër artistike, një skulpturë që dëshmon historinë e hershme e simbolizon pazarin e Roskovecit i cili u zbulua nga Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi.
Trego më shumë