Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Përgatiteshin për dasëm, por kanë hapur dyert e mortit. Familja Metallari në Bathore ka përcjellë sot në orën 11:00 drejt banesës së fundit, Myftar Metallarin, kryefamiljarin polic që u qëllua për vdekje nga djali i tij, Mirald Metallarin. Ai është shfaqur i penduar për krimin dhe ka deklaruar shpeshherë se nuk donte ta vriste të atin. Sipas tij, pas tre javësh, motra e tij e madhe martohej.
Trego më shumë