Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Breshëri dhe erërat e forta kanë mbuluar fshatin Panaja të Vlorës. Breshëri ka dëmtuar të mbjellat, duke shkaktuar dëme të konsiderueshme. Fermerët e këtij fshati shprehen se breshëri ka dëmtuar vreshtat me rrush, ullinj, frutikulturë dhe pemtari. Banorët janë tepër të shqetësuar nga kjo situatë dhe kërkojnë që të evidentohen dëmet dhe të bëhet kompesimi i tyre nga strukturat përkatëse.
Trego më shumë