Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një grup artistësh shqiptarë që punojnë dhe jetojnë në vende të ndryshme të Evropës kanë organizuar dy shfaqje-koncerte në Itali, që synojnë bashkëpunimin kulturor mes dy brigjeve të Adriatikut. Drejtuesit lokalë, në një takim të veçantë, kërkuan bashkëpunimin e mëtejshëm të artistëve shqiptarë me qytetin italian të Derutas dhe Asizit, në përgatitjen e një Festivali me tema të përbashkëta.
Trego më shumë