Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Miratimi i sanksioneve të reja kundër Rusisë nga Dhoma e Ulët e Kongresit kërcënon normalizimin e marrëdhënieve me Moskën. “Kjo që po ndodh nuk ka lidhje me drejtimin e duhur. Autorët dhe mbështetësit e këtij projektligji po bëjnë një hap shumë serioz në drejtim të shkatërrimit të perspektivave për normalizimin e marrëdhënieve me Rusinë”, deklaroi zëvendësministri rus i Punëve të Jashtme, Sergei Riabkov.
Trego më shumë