Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Vit pas viti, fermerët e Fierit e Mallakastrës po i largohen kultivimit të grurit dhe po orientohen drejt kulturave të tjera më fitimprurëse. 1200 hektarë tokë më pak u kultivuan këtë vit. Sipas fermerëve, prodhimi është i ulët dhe cilësia e dobët, pasojë kjo e përmbytjeve të vitit të kaluar dhe thatësira që karakterizoi pranverën. Në vend të grurit, fermerët po kultivojnë tërshërë, si kulturë më fitimprurëse.
Trego më shumë