Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Nga qarku i Lezhës, në prani të Ambasadores Vlahutin dhe përfaqësuesve të ndryshëm të huaj, Ministri Peleshi ka deklaruar se tashmë në ndihmë të gjithë bujqësisë shqiptare do të jetë edhe “Fondi i garancisë për kreditë rurale”, finacuar nga BE, KfW dhe Qeveria e Shqipërisë, fond i cili do të shtohet me 5 milionë euro te tjera. Fondi shërben si mjet besimi për bankat, për të mbështetur me kredi këtë sektor.
Trego më shumë