Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Delegacionin e BE-së, në kuadër të promovimit të produktit shqiptar të prodhuar në zonat malore, shpalli konkursin për përzgjedhjen e logos promocionale. Lançimin e këtij konkursi grafik e bëri të ditur vetë Ministri Peleshi gjatë takimit me gratë e fshatit Qelëz, të zonës së Pukësku ishte e pranishme edhe Ambasadorja Vlahutin.
Trego më shumë