Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetët italianë pritet të miratojnë një program për vaksinimin e detyrueshëm masiv të fëmijëve nën moshën 17-vjeçare. Ligji i ri përfshin vaksinimin e detyrueshëm të të miturve për parandalimin e 10 sëmundjeve, duke përfshirë fruthin, rubeolën, kollën, meningjitin, shytat dhe linë e dhenve. Qeveria reagoi ndaj vdekjes së tre personave si pasojë e shpërthimit të fruthit në fillim të vitit.
Trego më shumë