Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Rama ka deklaruar se 100 fshatra në vendin tonë do të kthehen në destinacione të mirëfillta turistike. Duke folur ditën e sotme gjatë nënshkrimit të marrëveshjes “100 fshatrat”, ai tha se do të krijohet një rrjet bashkëpunimi mes Qeverisë dhe botës universitare, për projektet e Programit Kombëtar të Rilindjes Rurale. Sipas tij, e gjithë Qeveria është e fokusuar në këtë proces.
Trego më shumë