Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Të gjitha perimet që hyjnë në Kosovë, tani e tutje do të duhet të paguajnë një masë të përkohshme prej 30% të vlerës doganore. Kjo masë është caktuar nga Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani. Vendimi do të hyjë në fuqi më 18 korrik. Këto perime importohen në Republikën e Kosovës në sasi aq të mëdha dhe në ato kushte të cilat kërcënojnë t’u shkaktojnë dëm serioz prodhueseve të perimeve në vend.
Trego më shumë