Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në ambientet e Kryeminstrisë u zhvillua mbledhja për projektin “100 Fshatrat”. Në fjalën e tij, Kryeministri Rama u shpreh: “Ne mbështesim çdo përpjekje për investime me para në dorë. Takimi zhvillohet si harmonizim përpjekjesh mes Qeverisë qendrore dhe Qeverive lokale”. Ai kritikoi Bashkitë për më shumë vëmendje ndaj fshatit dhe agroturizmin, jo vetëm ndaj infrastrukturës.
Trego më shumë