Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas vrasjes së 22-vjeçarit Marv Mihali pas një sherri banal për një karikues celulari, ka reaguar dhe këngëtari Klevis Bega, që njihet si Kastro Zizo. Ky i fundit nuk e ka kursyer gjuhën e ashpër dhe ka shpërthyer në ofendimë ndaj brezit të sotëm. Në një stastus në Facebook, Kastro shprehet se edhe siguria në vendin tonë lë për të dëshiruar.
Trego më shumë