Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Grupi "Balfin" ka zgjeruar aktivitetin edhe në sistemin bankar. Grupi më i madh në vend ka finalizuar marrëveshjen për blerjen e Tirana Bank, që zotërohet nga Banka e Pireut. Marrëveshja parashikon ortakëri me partneren e "Balfin" në Maqedoni, Komercojalna Bank. "Balfin" dhe Komercijalna kanë histori bashkëpunimi në Maqedoni, ndërsa ky është rasti i parë kur ky bashkëpunim shtrihet edhe në Shqipëri.
Trego më shumë