Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Erdogan është shprehur se niveli aktual i lirës turke dhe luhatjes së saj në tregun e kursit të këmbimit valutor tregon qartë se ka një komplot kundër Turqisë. Duke folur për një turmë mbështetësish në qytetin bregdetar të Detit të Zi të Trabzonit, Erdogan përsëriti thirrjen e tij për të tretën herë me radhë, për të shitur euro dhe dollarë për të rritur kështu lirën.
Trego më shumë