Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Partia “Zgjidhja” e drejtuar nga Koço Kokëdhima ka denoncuar sot faktin që mijëra fermerë të vegjël po rrënohen pasi prodhimet e tyre nuk shiten. Në mesazhin e saj, “Zgjidhja” premton politika mbrojtëse dhe zhvilluese në bujqësi, në mënyrë që Shqipëria të sigurojë ushqimin e përditshëm dhe të eksportojë.
Trego më shumë